Hardstyle FM important news

Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat op 1 jan 2020 het radiogedeelte en website van Hardstyle FM offline zal gaan. We zullen op 1 jan stoppen met het radiogedeelte en onze website. Onze social media kanalen zullen nog wel blijven bestaan. De reden hiervoor is het volgende. Het combineren van mijn privéleven met het radiostation is bijna niet meer mogelijk. 

Per 1 jan 2020 12:00 gebeurt het volgende:

  • Radiogedeelte gaat offline.
  • Social media kanalen zullen gewoon blijven bestaan.
  • PWR mix blijft doorlopen.
  • State of mind podcast gaat ook stoppen.

Ik wil iedereen bedanken die met dit radiostation te maken heeft gehad. Vooral alle dj’s die de afgelopen 4 jaar Hardstyle FM hebben geholpen en gesteund. Zonder jullie hebben we dit niet kunnen bereiken. 

 

Ben jij geïnteresseerd in Hardstyle FM laat het me weten via vraag@weesenbeek.com

0

Geef een reactie